EJC 2016

Het EJC Is dit jaar in….. Nederland!!
Een unieke gelegenheid om met zoveel mogelijk fiasco’s, vrienden en sympathisanten samen te komen en plezier te beleven.

EJC, Wat is dat?
EJC staat voor “European Juggling Convention” en is het grootste evenement in Europa op het gebied van jongleren. Elk jaar komen van over de hele wereld professionele jongleurs, straatartiesten en amateur jongleurs samen naar dit festival om samen te jongleren, voorstellingen te geven en elkaar wat bij te leren. Een leerrijke, maar vooral super leuke ervaring.
Elk jaar wordt dit festival op een ander plek in Europa georganiseerd. Vorig jaar was het in Italië, maar dit jaar is het de beurt aan Nederland. Het festival vindt plaats van 30 juli t/m 7 augustus 2016.

Meer info vind je op http://www.ejc2016.org/nl/
Bestel snel je tickets, want hoe sneller je boekt, hoe goedkoper het is!
Prijzen en tickets via http://www.ejc2016.org/nl/tickets/

Is dit ook voor kinderen?
Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar is er een kinderprogramma voorzien. Voor meer details delen wij graag de begeleidende brief die we ontvingen van de organisatie: kijk hier voor meer details omtrent  de inhoud en de prijzen voor kinderen. En ook voor de ouders is er meer dan genoeg te beleven!
Een echte aanrader dus voor iedereen die de circusmicrobe te pakken heeft!

EJC 2016
FacebooktwitterlinkedinmailFacebooktwitterlinkedinmail