DSCN2858-001

“Open ruimte” betekent vrij oefenen en inspiratie  opdoen bij elkaar. Tijdens de open ruimte wordt er geen les gegeven, maar uiteraard kan je steeds vragen stellen en helpen we elkaar verder. Een vereiste is dat je zelfstandig kan oefenen. Heb je geen circuservaring, dan is het aan te raden om eerst een lessenreeks te volgen zodat er enige basiskennis aanwezig is.
De open ruimte is toegankelijk vanaf 12 jaar en vindt eveneens plaats in de turnzaal van de lagere school ‘De Kameleon‘ te Oppuurs.

Dit elke zaterdagavond tussen 18.45u en 20.45u.
(Je kan gerust komen en gaan wanneer het je past. Je hoeft niet stipt om 18.45 aanwezig te zijn!)

Ben je reeds ingeschreven voor een van de lessenreeksen, dan is de open ruimte volledig gratis!!! Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!
Volg je onze lessenreeks niet, dan vragen wij een symbolische bijdrage van 35€/ jaar voor het gebruik van de zaal, materiaal en verzekering. In ruil ben je eveneens ingeschreven bij het circus centrum van vlaanderen en ontvang je het driemaandelijkse circusmagazine. Schrijf je hier in!

Kom je voor het eerst naar de open ruimte, dan is het best dat je vooraf even een seintje geeft zodat we kunnen afspreken en voldoende materiaal kunnen meebrengen. Uiteraard mag je altijd je eigen materiaal meebrengen. Tot binnenkort!