Tijdens deze lessen gaan kleuters samen met één ouder (grootouder) op ontdekking om de wondere wereld van het circus te ontdekken. Aan de hand van verhaaltjes en metaforen worden kinderen op een speelse manier uitgedaagd om hun grenzen te verleggen. Er wordt vertrokken vanuit de bewegingsfilosofie van Veronica Sherborne.

De creatieve spelletjes dragen niet enkel bij tot een betere motorische ontwikkeling bij de kleuters, maar zorgen ook voor besef van zichzelf, hun eigen grenzen en hun manier van contact met een partner.
Zelfvertrouwen en vertrouwen in anderen vormen hier 2 basisbegrippen.

Voor meer info omtrent de pedagogische ideeën hierachter kan je een kijkje nemen op de website van de sherborne vereniging België .

Circomotoriek is een plezierige mix van acrobatie en beweging.
Piramides die iedereen kan en salto’s die iedereen durft! Je moeder wordt een paard, de buurman jouw klimrek. Van simpel naar spectaculair, maar altijd veilig en voor iedereen haalbaar!

Voor wie?

  • kleuters van 4 en 5 jaar + ouder / grootouder

Waar?

Wanneer?

  • De lessenreeks wordt dit jaar in 1 reeks gegeven van september tot juni. (+- 30 lessen, tijdens de schoolvakantie is het geen les)
  • Zondagvoormiddag van 10u tot 11.15
  • De eerste les vindt plaats op 23 september. (jaarkalender volgt nog)

Kostprijs

  • Kostprijs voor 1 jaar bedraagt 150€ +50€ verzekering voor de ouder
  • Het is mogelijk om 1 proefles mee te doen alvorens definitieve betaling

Inschrijven

 

Opgelet: Lessen gaan enkel door indien we over minstens 10 deelnemer duo’s beschikken. Bij te weinig deelnemers zal de les NIET doorgaan en wordt het inschrijvingsgeld volledig terug gestort.